Știi un trainer bun și vrei să-l vezi pe Acadego? Zi-ne și nouă!

09
Sep

0
fiecare-om-are-o-misiune-personala

Fiecare om are o Misiune Personală cu care a venit în această viață

Nu ne naștem întâmplător.

Ne naștem pentru că așa alegem, pentru că avem lecții de învățat, lucruri de experimentat, daruri de primit pe care, la rândul nostru, trebuie să le oferim Universului. Ne naștem pentru a profita de un anumit număr de ani – mai mulți sau mai puțini – pentru a evolua spiritual. Ne naștem pentru că sufletul nostru tinde să ajungă la starea de scânteie divină, starea sa inițială, și are nevoie de multe vieți pentru acest scop.

Fiecare dintre noi ajunge aici cu o Misiune Personală și cei mai mulți își petrec  ani de zile încercând să-și dea seama care este aceasta. Nici faptul că, încă de la naștere, intrăm într-o serie de tipare impuse de lumea înconjurătoare nu ne este de mare ajutor în încercarea noastră de a ne descoperi misiunea.

În linii generale, misiunea este simplă: să afli care îți sunt darurile și să le oferi mai departe Universului.

În linii particulare, aflarea darurilor poate fi o muncă dificilă mai ales dacă, de-a lungul vieții, ai pornit pe căi ce nu erau ale tale. Știi despre ce vorbesc: o facultate care nu ți se potrivește, un job de la care abia aștepți să pleci acasă, o relație „călduță” etc. Este un cerc vicios: cu cât ajungi mai repede să-ți descoperi darurile, cu atât vei atrage oamenii, situațiile și lucrurile care ți-au fost destinate și care, la rândul lor, te vor ajuta să-ți descoperi darurile. Ciudat, nu-i așa?

Ce sunt Darurile?

În unele cărți se vorbește despre Dar. Adică unul, unicul, Darul pe care numai tu îl ai exact așa, în felul ăsta. Eu cred că sunt mai multe și toate contribuie la felul în care ești construit. Dar cum le descoperi?

Darul este ceea ce faci atunci când nu-ți dai seama că trece timpul.

Fă o pauză și gândește-te: ce făceai înainte să citești acest articol? Este acel lucru un Dar? Ce anume te face să uiți de ceea ce se întâmplă în jurul tău, să nu-ți dai seama când au trecut atâtea ore? Ce anume din ceea ce faci îți aduce bucurie în suflet? Ce anume din ceea ce faci ți-ai dori să împărtășești cu alții pentru că știi că, într-un fel sau altul, i-ar atinge? Acela este Darul tău.

Cum le oferi Universului

Împărtășindu-le cu oamenii.

Una dintre legile Universului este Legea Unității: toți facem parte din același întreg iar tot ceea ce spunem, facem sau chiar gândim va afecta un alt suflet, într-o mai mică sau mai mare măsură.

Nu suntem entități de sine stătătoare și nu trăim în boluri de sticlă. Suntem aici pentru a face Universul să funcționeze, pentru a asigura fluxul de energie, pentru a ne conecta unii cu alții.

Atunci când fiecare dintre noi își va pune Darurile la dispoziția Universului la timpul potrivit și în forma lor pură, lumea va funcționa la adevăratul său potențial.

Este posibil ca ceea ce faci în prezent să nu aibă nici o legătură cu darurile tale. De asemenea, este posibil să aibă legătură, dar să nu-ți poți da seama. De aceea, îți propun un exercițiu care să te ajute să-ți descoperi darurile. După ce le-ai descoperit, nu uita că trebuie să le dai mai departe.

 

Fără comentarii

Răspunde