Știi un trainer bun și vrei să-l vezi pe Acadego? Zi-ne și nouă!

09
Sep

1
fiecare-om-are-o-misiune-personala

Cum să-ți descoperi Darurile

În descoperirea Misiunii Personale, aflarea darurilor este primul pas. Îți propun un exercițiu care să te ajute să-ți descoperi darurile.

Exercițiu pe care te sfătuiesc să-l faci atunci când ești relaxat, ai mintea limpede și ești pregătit să fii sincer cu tine însuți.

Ia o foaie și un pix și notează răspunsul la întrebările de mai jos. Scrie fără să te gândești, răspunde la fiecare întrebare în maxim un minut, nu-ți fă griji cu privire la logica frazelor. N-o să vadă nimeni răspunsurile. Sunt numai pentru tine.

  1. Ce te face fericit? (activități, persoane, evenimente etc.)
  2. Ce îți plăcea cel mai mult să faci în trecut? Dar acum?
  3. Ce activități te fac să uiți cum trece timpul?
  4. Cine te inspiră cel mai mult? (cunoscut sau necunoscut, din familie, prieteni, autori, artiști etc.) Ce activități ale acestor persoane te inspiră?
  5. În ce domenii ți se cere ajutorul de obicei?
  6. Dacă ar fi să înveți pe cineva ceva, ce l-ai învăța?

După ce ai răspuns la aceste întrebări, pune foaia deoparte și continuă-ți viața :). Peste 2-3 zile, într-un alt moment de liniște, așează-te confortabil, pune-ți o melodie pentru meditație (găsești pe YouTube, eu ți-o recomand pe asta) și, mai întâi, cere ajutor Universului în descoperirea darurilor.

Mai apoi, citește ceea ce ai scris pe foaie, închide ochii, încearcă să-ți golești mintea de gânduri și stai așa 5 minute (până se termină melodia).

Pentru că știu că nu-i ușor să nu te gândești la nimic, pont: timp de 5 minute, poți repeta rugămintea pentru Univers: „Sunt [numele tău], rog Universul să mă ajute să-mi găsesc darurile pentru îndeplinirea Misiunii Personale”. Totuși, nu te înverșuna, nu te încăpățâna să auzi voci, să vezi lucruri, să… cine mai știe ce.

Nu este obligatoriu să ai atunci, pe moment, o revelație. Nu întotdeauna funcționează așa. Totuși, pentru că ai trimis intenția în Univers, acesta îți va răspunde, sub o formă sau alta.

Poți să repeți exercițiul, dacă simți că ai nevoie.

Spor! :) Să-mi spui cum a fost pentru tine.

 

Commentariu (1)

Răspunde